Over ons

Dit is wie wij zijn.

Solid Shift

Om als ondernemer je bedrijf ook online te laten groeien was tot op heden een flinke uitdaging. Óf je moest de hulp inschakelen van veel individuele ZZP’ers, met elk hun eigen specialisme. Óf je klopte aan bij een groot mediabureau, dat veel te duur is voor de meeste bedrijven.

Dat kan anders, dacht ik. En zo begon Solid Shift. Onze grote kracht is onze breedte. We zijn goed in webdesign, online marketing, 360° fotografie / virtual tours en het schrijven van teksten. 

Dat betekent een totaaloplossing voor jou: we combineren de voordelen van korte lijnen met 1 persoon met de breedte en expertise van een groot bureau.

Your next step online.

 Solid Shift stelt bedrijven en organisaties in staat hun verhaal online te vertellen. En verhalen vertellen, daar komt veel bij kijken.

Met innovatieve en vindingrijke communicatie-uitingen verrijken wij jouw online presence. 

Omdat we sterk zijn in het achterhalen van de vraag achter de vraag, voorzien we jou van de perfecte media-kit. Eentje die past bij de fase waarin jouw onderneming zich begeeft. En op maat is gemaakt voor jouw
klanten.

webdesign

Een goede website kan jouw bedrijf enorm helpen. Wij zorgen voor een uniek ontwerp en een strak werkende website. Eentje die je eenvoudig zelf kunt beheren en altijd netjes up-to-date en veilig is. Benieuwd naar de mogelijkheden?

virtual tours

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van 360° fotografie voor jouw bedrijf. Toon je volledige winkel, laat nieuwe medewerkers zien waar ze kunnen werken of laat je klanten ontdekken hoe jouw product in de fabriek wordt gemaakt.

Online marketing

Je hoeft niet langer een mega-budget te hebben om goed te scoren met online marketing. Door jouw budget nauwkeurig in te zetten en gebruik te maken van slimme technieken is ook jouw doelgroep online binnen handbereik.

Teksten / Design / Fotografie

Onze expertise is breed en daarom ook elders inzetbaar. 

Op zoek naar een professionele flyer? Een nieuw logo? Of is jouw cv aan een goede make-over toe? We helpen je graag op weg.

Hier zijn we goed in.

hier helpen we jou graag mee.

Solid Shift helpt jou op eenvoudige wijze jouw online doelen te behalen. Korte lijnen, begrijpelijke taal en een planmatige aanpak kenmerken onze stijl. Moeilijk doen, daar houden we niet van. Online moet vooral leuk én nuttig zijn.

onze toppers.

Het team

Stiekem is het maar 1 iemand hoor.

Jeroen Jacobs

Webdesigner

Jeroen Jacobs

Tekstschrijver

Jeroen Jacobs

360° Fotograaf

Jeroen Jacobs

Online Marketeer

een greep uit onze klanten

zij gingen jou voor

Vertrouwen van de klant is kostbaar. Daarom zijn we erg blij met de projecten die we reeds mochten uitvoeren.
En kijken we uit naar alles wat nog komen gaat.

klaar om jouw bedrijf een boost geven?

Ga van start tijdens een gratis kennismaking.