online marketing

met elk budget optimaal jouw doelgroepen bereiken.

Optimaliseren wordt steeds makkelijker.

Meten is weten.

Je hoeft niet langer een mega-budget te hebben om goed te scoren met online marketing. Door jouw budget nauwkeurig in te zetten en gebruik te maken van slimme technieken zijn jouw doelgroepen ook  online binnen handbereik.

De potentie voor jou.

Wij houden van eerlijkheid. Daarom geven we meteen toe dat online marketing niet voor elk bedrijf geschikt is. Er zijn gevallen waar je prima zonder kunt. Wel zijn er nog veel meer gevallen waarin het een enorme aanwinst kan zijn.

Denk bijvoorbeeld aan de wens voor meer klanten op jouw website. Of je wilt graag dat meer mensen jouw bedrijf leren kennen. Misschien heb je zelfs wel een hele sterke aanbieding lopen waarvan je wilt dat die door zoveel mogelijk mensen wordt gekocht. Online marketing is dan het juiste antwoord.

Investeren in online marketing is in de meeste gevallen alleen slim als jouw website goed is. De mensen die jouw advertenties te zien krijgen worden daar meestal naartoe gestuurd. Ons advies: investeer eerst in een sterke website, en benut vervolgens die kracht in (kleinschalige) betaalde online campagnes.

Met online marketing kun je alle kanten op. Echt waar, er is veel mogelijk. Heel veel. Daarom helpen we je graag op weg. Wat dacht je van een gratis kennismakingsgesprek?

Vragen? Daar zijn antwoorden voor.

Meest gestelde vragen

Wij geloven erin dat online marketing voor elk bedrijf haalbaar moet zijn. Je hoeft niet langer een mega-budget te hebben om goed te scoren met online marketing. Door jouw budget nauwkeurig in te zetten en gebruik te maken van slimme technieken is ook jouw doelgroep online binnen handbereik.

Als wij een online marketing campagne voor jouw bedrijf opzetten, heb je te maken met twee soorten kosten: het tarief dat je betaalt aan ons voor het opzetten & monitoren van je campagne + het maandbudget dat jij kwijt wilt zijn aan Facebook/Instagram/Google enz. 

Je kunt een campagne zo duur maken als je zelf wilt. Simpele campagnes kosten ons minder tijd om op te zetten, complexe campagnes vragen een wat grotere investering. Hoe groot? Dat hangt echt af van jouw unieke wensen.

Benieuwd wat voor investering je kunt verwachten? Stuur ons een appje, met de button rechts onderin je scherm. Dan zorgen wij voor een indicatie die past bij jouw wensen.

Als wij voor jou een campagne mogen maken op maat van jouw bedrijf en doelstellingen, zorgen we er uiteraard voor dat de resultaten van die campagne goed gemeten worden. 

Elke maand geven we jou een begrijpelijke rapportage, zodat je precies weet waar jouw investering in heeft geresulteerd. We monitoren actief en sturen bij waar nodig.

Vind je het prettig om zelf ook de statistieken in de gaten te houden? We maken met plezier een makkelijk af te lezen dashboard voor je. Kun je altijd zien hoe jouw bedrijf online scoort.

We helpen je hier graag bij. Jouw wensen zijn voor ons erg belangrijk. Net als de juiste toon. Jouw bedrijf heeft een eigen karakter en de tone-of-voice van jouw advertenties moet passen bij het imago van je bedrijf.

In de praktijk betekent dit vaak dat wij de advertenties maken voor jou en jij er actief op bijstuurt. Zodra de advertenties zijn zoals jij ze wilt hebben, kan je campagne live.

Schrijf jij liever zelf en heb je ons vooral nodig voor het technische gedeelte? Dat kan ook.

Ja. Indien gewenst zorgen we ervoor dat jouw bedrijf zichtbaar is op Google, Facebook, Instagram, Snapchat, YouTube… wat je maar wilt!

Online marketing is een breed begrip. Er zijn heel veel platformen waar je op kunt adverteren. Daarnaast kun je op nagenoeg elke website in de wereld zichtbaar zijn, zeker als je gebruik maakt van remarketing.

Of overal zichtbaar zijn ook het slimst is in jouw situatie hangt af van je doelstellingen. We adviseren je hier graag in. 

Schrijven is schrap

Contentmachine

Doelgroepen selecteren, pixels, remarketing…aan het technische gedeelte begint de gemiddelde ondernemer liever niet zelf. Tuurlijk, dat doen wij voor je! Wil je ook hulp bij het schrijven en maken van de content? De foto’s, teksten, huisstijl? Check. Kunnen we ook.

Precies hoe jij het wilt hebben.

Elke situatie is uniek

Het maken van content is een precieze klus. Het verhaal dat je verteld in de advertenties moet precies passen bij jouw bedrijf.

Daarom gaan wij voor een sterke samenwerking. Korte lijnen, begrijpelijke taal en een planmatige aanpak kenmerken onze stijl. Moeilijk doen, daar houden we niet van. Online marketing moet vooral leuk én nuttig zijn.

Klaar om te knallen op social media?

Ontdek de mogelijkheden tijdens een gratis impressie.