360° fotografie

klanten ervaren jouw bedrijf alsof ze er zelf zijn.

waarom wij denken van wel.

is het iets voor mij?

De toepassingen voor 360° fotografie zijn eindeloos en voor veel soorten bedrijven interessant. Denk aan makelaars, restaurants, winkels of vakantielocaties. Dankzij de 360° foto’s lopen jouw klanten door jouw bedrijf alsof ze er zelf zijn. Zo’n virtuele tour is uniek en helpt potentiële klanten te kiezen voor jou. En dat alles voor een relatief kleine investering. Wat wil je nog meer? 

Een virtuele tour. wat is dat eigenlijk?

Met behulp van speciale camera's maken wij van jouw bedrijf unieke 360° foto's. Op zo'n foto kun je alles zien en proef je de sfeer uitstekend. Veel beter zelfs in vergelijking met een platte foto, waarbij het toch altijd een beetje zoeken is naar waar je precies bent in de ruimte.

Plak je meerdere 360° foto's achter elkaar en verbind je deze, dan kunnen jouw klanten digitaal een wandeling maken door jouw bedrijf. Net als Google Street View dus. Maar dan in jouw bedrijf.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van dit soort virtuele tours. We maken ze niet alleen, we zorgen er ook voor dat hij op de juiste plekken zichtbaar is. Natuurlijk staat 'ie op je website. Maar wat dacht je van iemand die jouw bedrijf zoekt op Google? Of wanneer iemand het adres zoekt op Google Maps? Check, de virtuele tour van jouw bedrijf staat waar hij moet staan. En hij maakt het merkbaar makkelijker voor mensen om te kiezen voor jou.

Hoe ziet zo'n virtuele tour er eigenlijk uit?

Voorbeelden

Benieuwd wat 360° foto’s voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Ontdek het zelf in de voorbeelden hieronder.

Virtual tour van een Winkel

Virtual tour van een woning

Virtual tour van een auto

Vragen? Daar zijn antwoorden voor.

Meest gestelde vragen

Een virtuele tour is er al vanaf € 149,- all in. Deze eenmalige investering zorgt voor unieke 360° foto’s van jouw bedrijf in een uitgebreide virtuele tour. Die tour gebruik je op jouw website, social media, Google Maps en in zoekresultaten.

De prijs van een virtual tour hangt onder andere af van de grootte van het in beeld te brengen pand/gebied. Daarnaast kijken we naar hoeveel tours je graag wilt hebben. Benieuwd naar de prijs voor jouw bedrijf? Stuur ons een appje , met de button rechts onderin je scherm.

Over het algemeen heb je binnen een paar dagen na de opnames jullie virtual tour al in huis.

Wil je de nieuwe virtual tour toevoegen aan jouw website in Google? Regelen we voor je. De virtual tour ook op je eigen website? Logisch! Gelukkig is dat erg eenvoudig om te doen. En lukt dat niet, helpen we je er graag bij.

Yes! Dat kan zeker. Je kunt op elk social media platform direct linken naar de tour op jouw site, of de player op ons platform.

Deel je liever een 360° foto waarmee mensen binnen het social media kanaal rond kunnen kijken? Dat kan op Facebook en YouTube.

Jazeker, dat kan! Denk bijvoorbeeld aan productinformatie, een video over een bepaald onderwerp dat voorbij komt in je virtual tour, of een directe link naar een product in je webshop.

De mogelijkheden van virtuele tours zijn eindeloos. De beleving voor jouw klanten wordt helemaal uniek als je die potentie gaat benutten. Daarom denken we graag met je mee wat in jouw situatie optimaal is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

toegankelijk voor iedereen.

kleine investering

Een virtuele tour is er al vanaf € 149,- all in. Dat betekent unieke 360° foto’s van jouw bedrijf in een uitgebreide virtuele tour. Die tour gebruik je op jouw website, social media, Google Maps en in zoekresultaten.

Gewoon lekker klikken.

volledig interactief

Virtuele tours zijn 100% interactief. Jouw klant heeft volledig de controle over wat hij wil zien. Daarom werken ze ook zo goed. Link vanuit jouw virtuele tour direct naar je webshop, of toon de laatste actuele acties direct op het scherm.

the sky is the limit.

helemaal op maat

De mogelijkheden van virtuele tours zijn eindeloos. De beleving voor jouw klanten wordt helemaal uniek als je die potentie gaat benutten. Daarom denken we graag met je mee wat in jouw situatie optimaal is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

waar je een virtual tour voor kunt gebruiken

toepassingen

360° foto’s en video’s geven een unieke kijk op de zaken. Door de interactiviteit is het aantal toepassingen enorm.

Vastgoed promotie

Verhuur je panden aan andere bedrijven? Geef potentiële huurders de perfecte realiteitsweergave met een virtual tour.

Training & voorlichting

Met 360° foto's en video wordt jouw training interactief en vertel je het verhaal op pakkende wijze. Bijzonder effectief voor trainingsdoeleinden en voorlichtingen.

Rondleidingen & Open Dagen

Bied gasten 24/7 de mogelijkheid om alle ins- en outs van jouw organisatie te bekijken.

Productfotografie

Bij grote uitgaves willen mensen graag met eigen ogen zien hoe een product of dienst er uitziet. Denk bijvoorbeeld aan auto's, campers of vakantiehuizen. Een virtual tour is in die gevallen de perfecte oplossing.

Werving & Selectie

Jouw organisatie heeft werknemers veel te bieden. Kom nieuw talent tegemoet en laat ze zien hoe het is om bij jullie te werken. Een virtual tour maakt jouw bedrijfscultuur tastbaar.

Beurzen

VR op jouw stand is en blijft een gegarandeerde aandachtstrekker. Laat jouw doelgroep voelen met welke passie jullie producten gemaakt worden. Een virtual tour biedt ze een beleving die ze niet snel zullen vergeten.

jouw bedrijf in 360°?

We komen graag langs voor een gratis impressie.